Adatvédelmi nyilatkozat

A Design Terminál Nemzeti Kreatívipari Központ (DesignTerminál) az által létrehozott a www.mikeszulavarosban.hu címen elérhető szolgáltatásokhoz adatokat kér be a szolgáltatást igénybe vevőktől.

A Design Terminál a regisztrációs eljárás során, az adatmezők kitöltésén kívül egyéb adatokat semmilyen módon nem gyűjt, és nem szerez meg. A regisztráló adatainak kezeléséhez regisztrációjával adja meg hozzájárulását. Az adatkezelés során, a megadott személyes adatokat a választott szolgáltatás teljesítése mellett, a Design Terminál kizárólagosan piackutatási, ajánlattevői tevékenységéhez használja fel.

A Design Terminál a regisztrációs eljárásban beszerzett adatokat kizárólag az ott megjelölt célra használja fel, és nem egyesíti más forrásból származó adatbázisaival.

A regisztrációs eljárás során beszerzett adatokat harmadik félnek Design Terminál semmilyen formában nem adja át.

A Design Terminál a regisztrációs eljárás során a regisztrációt befejező felhasználók jövőbeni bejelentkezését megkönnyítő kis szövegrészleteket (ún. cookie-kat) helyez el a felhasználók számítógépén. A cookie-k elfogadása nem teremt lehetőséget a Design Terminál számára sem a felhasználó számítógépéhez, sem személyes információihoz való hozzáférésre azokon az adatokon kívül, amelyekről a felhasználó úgy dönt, hogy megismertet. Ezt az eljárást a Design Terminál szigorúan betartja. A látogató választhat, hogy el kívánja-e fogadni a cookie-kat. Amennyiben nem kívánja elfogadni a cookie-k használatát, akkor böngészőjét beállíthatja olyan módon, hogy az értesítést küldjön a cookie-k elhelyezésének kérelméről, vagy automatikusan letiltsa azok használatát.

A Design Terminál minden tőle elvárhatót megtesz a birtokába került adatok titokban maradásáért, az adatbiztonság követelményeinek teljesítéséért, azonban nem tud felelősséget vállalni az adatok esetleges vis maior esemény miatti nyilvánosságra kerüléséért.

Személyes adatok nyilvántartása, kezelése

A személyes adatok nyilvántartásba vétele és kezelése az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény, valamint a kutatás és a közvetlen üzletszerzés célját szolgáló név- és lakcímadatok kezeléséről szóló 1995. évi CXIX. törvény előírásai alapján történik.

A Design Terminál – a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság által vezetett adatvédelmi nyilvántartásba bejelentett – adatkezeléseinek nyilvántartási azonosítói és részletei a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság honlapján tekinthetők meg.

A rögzített adatokat a Design Terminál törli a nyilvántartásából, amennyiben a törvényen vagy más jogcímen történő adattárolás feltételei már nem állnak fenn. A regisztrált felhasználó bármikor kérheti személyes adatainak törlését a nyilvántartásból.

Egyéb adatvédelmi információk

A honlapot látogatók számítógépeinek egyes adatai és IP címei a honlap látogatottsági adatok generálása, az esetlegesen felmerülő hibák és támadási kísérletek detektálása céljából naplózásra kerülnek. Az IP-címeket az Design Terminál semmilyen olyan más adathoz nem köti, amely alapján a látogató személye azonosítható lenne. A honlap látogatásával egyidejűleg egyéb cookie-k, illetve web-bug-ok letöltésére nem kerül sor.

A honlapon szerepelhet olyan utalás, ugrópont (link) más szolgáltatók által fenntartott oldalakra, ahol a Design Terminálnak semmilyen befolyása nincs a személyes adatok kezelésével kapcsolatos gyakorlatra. Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy ha ilyen ugrópontokra kattintanak, más szolgáltatók oldalaira kerülnek át. Ezen oldalak a Design Terminálnak nem állnak és nem is állhatnak ellenőrzése alatt, ezért ezen oldalak adatközléséért, valamint személyiségi jogokkal kapcsolatos eljárásáért Design Terminál semmiféle felelősséget nem vállal. Ilyen esetekben – ha szükségét érzik – olvassák el az oldalak szolgáltatóinak nyilatkozatát a személyes adatok védelmével kapcsolatban.

A honlap szolgáltatásainak igénybevétele az adatkezeléshez és az adatok tárolásához történő hozzájárulásnak minősül. Amennyiben a fentiekkel kapcsolatban bármilyen észrevétele van, kérem, forduljon bizalommal a Design Terminál csapatához.